Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Leanpay Plata în rate! Super ușor!
Nou! Sistem de prindere EcoFlow Single Axis Solar Tracker
Ecoflow Sistem de prindere EcoFlow Single Axis Solar Tracker EcoFlow Single Axis Solar Tracker este un sistem de urmarire pentru un panou solar in care suportul structurii portante fotovoltaice este plasat paralel cu suprafata si se roteste in directia nord-sud in jurul unei axe verticale, permitand panou 4187267
1967.99 In stock

Nou! Sistem de prindere EcoFlow Single Axis Solar Tracker

CODEFSAST
ID4187267
1.96799 lei
(TVA inclus)
Adaugă la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică?
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.96799 lei
(TVA inclus)
Nou! Sistem de prindere EcoFlow Single Axis Solar Tracker

Descrierea produsului Sistem de prindere EcoFlow Single Axis Solar Tracker

EcoFlow Single Axis Solar Tracker este un sistem de urmarire pentru un panou solar in care suportul structurii portante fotovoltaice este plasat paralel cu suprafata si se roteste in directia nord-sud in jurul unei axe verticale, permitand panourilor solare sa urmeze unghiul maxim unidimensional de incidenta a luminii solare in directia perpendiculara pe soare.

- Eficienta cu 60% mai mare
- 10°-85° unghi reglabil automat
- Senzori inteligenti (lumina si ploaie)
- Instalare simpla
- Rezistenta mare la apa si rezistenta la vant
- Management prin aplicatie

Mai multa energie, fara stres
Trackerul solar EcoFlow cu o singura axa permite fiecarui apartament si balcon sa obtina independenta energetica cu spatiu minim. Urmarind automat unghiul de lumina directa a soarelui (10°-85°) pe o axa, ajuta la maximizarea utilizarii energiei regenerabile.

*La latitudini medii si inalte (30°–60° latitudine), un singur arbore asigura un castig semnificativ in productia de energie in comparatie cu o instalatie verticala, fixata optim. In conditii ideale: Urmarirea pe o singura axa ofera o crestere a castigului de cel putin 20% fata de cea mai buna instalare locala, indiferent de intervalul de azimut SE-SW.

Castigul de urmarire pe o singura axa variaza de la cel putin 60% la 146% pe o instalatie verticala, indiferent de intervalul de azimut sud-est-sud-vest.

Senzori avansati pentru lumina soarelui si conditiile meteorologice
Am dezvoltat un nou senzor de ploaie si lumina care poate inregistra schimbarile din mediul natural si conditiile meteorologice, asigurand productia optima de energie si utilizarea in siguranta a panourilor solare.

Trackerul solar ajusteaza automat unghiul pentru a asigura o productie maxima de energie atunci cand exista variatii semnificative in lumina soarelui. De asemenea, se adapteaza copacilor sau cladirilor din apropiere care arunca umbre, optimizand productia de energie.

Urmariti Soarele cu cele mai multe panouri solare rigide de pe piata
Cu un cadru extensibil, trackerul functioneaza perfect cu majoritatea panourilor solare rigide de pe piata, asigurand o generare de energie extrem de eficienta. Trackerul este compatibil cu panouri solare rigide cu dimensiuni cuprinse intre 1000-2500 mm lungime, 600-1200 mm latime si 30-40 mm inaltime.

Control simplu prin aplicatie sau control manual
Se porneste automat si functioneaza in timpul zilei, oprindu-se cand soarele apune sau nu este vizibil. Puteti monitoriza cu usurinta starea de functionare a trackerului solar prin aplicatia EcoFlow. In circumstante speciale, puteti regla manual unghiul cautarii. Este foarte eficient, inteligent si sigur de utilizat.

Design durabil si sigur pentru functionare pe termen lung
Trackerul nostru este fabricat din otel galvanizat foarte rezistent la coroziune, cu o impermeabilitate exceptionala, oferind o instalare fiabila si durabila in exterior, in toate conditiile meteorologice. Alegerea sistemului solar de balcon EcoFlow este o investitie pe termen lung in independenta energetica a locuintei.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsSuport
CompatibilitateFotovoltaic
Caracteristici fiziceGreutate (Kg)11
CuloareNegru
Vezi mai mult