Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Leanpay Plata în rate! Super ușor!
Placa video GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB GDDR6 1‎28-bit
Livrare București în aceeași zi
Gigabyte Placa video GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB GDDR6 1‎28-bit Placa video Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti GAMING OC, 8GB GDDR6, 128-bit      GAME.STREAM.ADVANCE Experimentati performante, efecte vizuale si eficienta fara precedent pentru jocuri si streaming la 1080 4098046
1416.99 In stock

Placa video GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB GDDR6 1‎28-bit

CODGV-R76GAMING OC-8GD
ID4098046
  • Servicii evoMAG
1.41699 lei
(TVA inclus)
Adaugă la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică?
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Placa video GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB GDDR6 1‎28-bit

Descrierea produsului Placa video GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB GDDR6 1‎28-bit

Placa video Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti GAMING OC, 8GB GDDR6, 128-bit 

 

 

GAME.STREAM.ADVANCE

Experimentati performante, efecte vizuale si eficienta fara precedent pentru jocuri si streaming la 1080p cu placa grafica AMD Radeon™ RX 7600, bazata pe arhitectura AMD RDNA™ 3. Cufundati-va in imagini care va taie respiratia cu acuratetea cromatica precisa a motorului AMD Radiance Display™ si cresteti frecventa cadrelor cu tehnologiile de upscaling AMD FidelityFX™ Super Resolution si AMD Radeon™ Super Resolution.Pentru a debloca si mai multa performanta, combinati placa grafica AMD Radeon™ RX 7000 Series cu un procesor AMD Ryzen™ compatibil pentru a activa tehnologiile inteligente AMD.

   

PERFORMANTA REVOLUTIONARA

Placa grafica AMD Radeon™ RX 7600 a stabilit un nou nivel de performanta pentru gameri si streameri. Dispunand de unitati de calcul unificate AMD RDNA™ 3 si de viteze de ceas extrem de rapide, pentru a permite performante avansate de jocuri cu rata de reimprospatare ridicata la 1080p.

                                                   

   

EFECTE VIZUALE ULUITOARE

Descoperiti noi niveluri de fidelitate si un gameplay ultra-rapid cu High-Performance Rendering, o combinatie de caracteristici AMD FidelityFX™ bazate pe calcul si tehnologii de upscaling, pentru a oferi imagini de clasa mondiala cu performante remarcabile. Cufundati-va si mai mult cu motorul AMD Radiance Display™ si DisplayPort™ 2.1 pentru a experimenta pana la 68 de miliarde de culori pentru redarea video pana la 8K. Oferiti publicului dvs. o calitate vizuala imbunatatita la streaming si inregistrare cu ajutorul codificatoarelor imbunatatite, impreuna cu tehnologia integrata AI si de invatare automata adaptiva a continutului, pentru a permite imagini mai frumoase si mai clare la streaming.                                              

   

MAI BINE IMPREUNA

Combinati o placa grafica AMD Radeon™ RX 7600 si procesoarele AMD Ryzen™ pentru a activa tehnologiile inteligente AMD. Puteti dezlantui performante exceptionale pentru a va oferi un avantaj in joc. Avansati-va placa grafica AMD Radeon™ RX 7000 Series cu ajutorul AMD Software: Adrenalin Edition™, care include driverele de tip bulletproof, pentru cele mai bune experiente de joc pe PC.                                         

   

PERFORMANTA DE MARIRE. MAXIMIZATI FIDELITATEA

Tehnologia AMD FidelityFX™ Super Resolution duce tehnologia de upscaling la nivelul urmator. Ofera o calitate incredibila a imaginii, imbunatatind in acelasi timp rata de cadre in jocurile acceptate. AMD Radeon™ Super Resolution (RSR)

 

SISTEM DE RACIRE WINDFORCE

Sistemul de racire WINDFORCE dispune de trei ventilatoare cu palete unice de 80 mm, cu rotire alternativa, 4 conducte de caldura din cupru compozit care ating direct GPU-ul, ventilatoare active 3D si racire Screen, care impreuna asigura o disipare a caldurii de inalta eficienta.

   

ROTIRE ALTERNATIVA

Reduceti turbulenta ventilatoarelor adiacente si cresteti presiunea fluxului de aer.

   

3D ACTIVE FAN

Ventilatorul 3D Active Fan asigura o racire semi-pasiva, iar ventilatoarele vor ramane oprite atunci cand GPU-ul se afla intr-un joc cu sarcina redusa sau cu consum redus de energie.

   

VENTILATOR CU PALETE UNICE

Fluxul de aer este imprastiat de marginea triunghiulara a ventilatorului si ghidat lin prin curba cu dungi 3D de pe suprafata ventilatorului.

   

NANOLUBRIFIANT GRAFENIC

Nanolubrifiantul din grafen poate prelungi durata de viata a ventilatorului cu rulmenti cu manson de 2,1 ori, aproape de durata de viata a rulmentilor cu bile duble, si este mai silentios.

   

CONDUCTE DE CALDURA ATINGERE DIRECTA

Forma tevii de caldura din cupru pur maximizeaza suprafata de contact direct cu GPU. Teava de caldura acopera, de asemenea, VRAM-ul printr-un contact cu o placa metalica pentru a asigura o racire adecvata.

   

SCREEN COOLING

Radiatorul extins permite trecerea aerului, asigurand o mai buna disipare a caldurii.

   

RGB FUSION

Cu 16,7 milioane de optiuni de culoare personalizabile si numeroase efecte de iluminare, puteti alege orice efect de iluminare sau sincroniza cu alte dispozitive in GIGABYTE CONTROL CENTER.

   

PROTECTIE METALICA SPATE

Placa metalica din spate nu numai ca ofera o forma estetica, dar imbunatateste si structura placii grafice pentru a asigura o protectie completa.

   

INDICATOR DE PUTERE

Atunci cand se produce o anomalie a alimentarii cu energie electrica, indicatorul va alerta prin lumina intermitenta.

   

GIGABYTE CONTROL CENTER

GIGABYTE CONTROL CENTER este un software unificat pentru toate produsele suportate de GIGABYTE. Acesta ofera o interfata intuitiva care permite utilizatorilor sa ajusteze in timp real Core clock-ul, tensiunea de alimentare si modul ventilatoarelor.

 

Detalii tehnice

EsentialeChipsetAMD
Model ChipsetRadeon RX 7600
InterfataPCI Express x8 4.0
Sistem de racireActiv (Triple-Slot)
OpenGL4.6
OpenCL2.0
Caracteristici tehniceMemorie (MB)8192 MB
Tip memorieGDDR6
Procesor graficNavi 23
Proces de fabricatie7 nm
Conector alimentare (pini)1 x 8 pini
Unitati de procesare2048
FrecventeFrecventa procesor2755 MHz Boost
Frecventa memorie18000 MHz
ExpunereRezolutie maxima (digital)7680 x 4320
ConectoriHDMIx2
DisplayPortx2
Tehnologii AMD/nVidiaTehnologiiAMD RDNA™ 2 Architecture DirectX® 12 Ultimate Hardware Raytracing 7nm GPU GDDR6 Memory PCI® Express 4.0 Support AMD FreeSync™ Technology DisplayPort™ 1.4 with DSC HDMI™ 2.1 VRR Video Streaming up to 8K Radeon™ VR Ready Premium AMD FidelityFX Radeon™ Image Sharpening Radeon™ Anti-Lag Radeon™ Software Game Driver Optimizations
Caracteristici fiziceLungime (mm)282
Latime (mm)115.3
Inaltime (mm)50.9
Greutate (kg)1.484
Vezi mai mult