Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Leanpay Plata în rate! Super ușor!
Nou! Aspirator de curatat geamuri Ecovacs WINBOT W2 Omni, statie autocuratare, rezervor 60 ml, autonomie 30 m², putere de aspirare 2800Pa (Alb)
Ecovacs Aspirator de curatat geamuri Ecovacs WINBOT W2 Omni, statie autocuratare, rezervor 60 ml, autonomie 30 m², putere de aspirare 2800Pa (Alb) Aspirator de curatat geamuri Ecovacs WINBOT W2 Omni, statie autocuratare, rezervor 60 ml, autonomie 30 m², putere de aspirare 2800Pa, alb     Stralucire fara intreruperi, libertate fara limite! Cufundati-va in eficienta statiei noa 4184975
2499.99 In stock

Nou! Aspirator de curatat geamuri Ecovacs WINBOT W2 Omni, statie autocuratare, rezervor 60 ml, autonomie 30 m², putere de aspirare 2800Pa (Alb)

CODWINBOT W2 OMNI
ID4184975
2.49999 lei
(TVA inclus)
Adaugă la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică?
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.49999 lei
(TVA inclus)
Nou! Aspirator de curatat geamuri Ecovacs WINBOT W2 Omni, statie autocuratare, rezervor 60 ml, autonomie 30 m², putere de aspirare 2800Pa (Alb)

Descrierea produsului Aspirator de curatat geamuri Ecovacs WINBOT W2 Omni, statie autocuratare, rezervor 60 ml, autonomie 30 m², putere de aspirare 2800Pa (Alb)

Aspirator de curatat geamuri Ecovacs WINBOT W2 Omni, statie autocuratare, rezervor 60 ml, autonomie 30 m², putere de aspirare 2800Pa, alb

 

 

Stralucire fara intreruperi, libertate fara limite!

Cufundati-va in eficienta statiei noastre multifunctionale unice si de ultima ora. Bateria interna cu litiu de mare capacitate ofera energie continua pentru WINBOT W2 OMNI, facandu-i posibila curatarea geamurilor in zonele fara acces la prize. Mai mult, panoul de statie multifunctional este setat cu patru functii, inclusiv retragerea cablului cu o singura atingere, pornire/oprire, pornire/pauza si modul de curatare rapida/curatare profunda, permitandu-va sa pastrati controlul cu o singura apasare a unui buton.

 

Curatenie de incredere si racoritoare si neintrerupta

Experimentati apogeul inovatiei in curatarea geamurilor cu duzele triple ale WINBOT W2 OMNI. Eliberand presiune de precizie, pulverizare cu unghi larg si o memorie inteligenta a pozitiei, acest sistem avansat asigura o curatare completa si fara efort pentru majoritatea ferestrelor. Tehnologia de ultima ora cu pulverizare automata, cu duze triple, atinge eficient unghiuri largi, oferind o experienta ideala de curatare umeda, care dizolva fara efort orice pete persistente cu o presiune precisa a apei.

 

Facut pentru nevoile si circumstantele dvs

Stralucire fara efort la indemana degetelor! WINBOT W2 OMNI elimina sarcina de curatare a geamurilor cu miscarea automata inainte si inapoi, asigurand un proces de curatare amanuntit a sticlei. Imbratisati libertatea de a alege dintre cinci moduri de adaptare:

• Curatare rapida: O reimprospatare rapida pentru atunci cand timpul este esential.

• Deep Clean: Pune-te intr-o experienta de curatare amanuntita pentru un finisaj impecabil.

• Spot Clean: vizati si eliminati cu precizie petele sau petele specifice.

• Edge Clean: Concentrati-va pe margini pentru un aspect lustruit de la colt la colt.

• Curatare minutioasa: Cresteti-va rutina de curatare cu o atentie meticuloasa la detalii.

 

Experimentati curatenia in siguranta, siguranta fara compromisuri

Pe langa caracteristicile sale avansate de protectie, WINBOT W2 OMNI este echipat cu o putere de aspiratie optima de 2800 Pa. Aceasta capacitate de aspirare puternica, cuplata cu un sistem de antrenare anti-alunecare extrem de inovator, garanteaza nu numai miscari fara intreruperi, ci si curatare eficienta. Sistemul de conducere anti-alunecare asigura o prindere sigura chiar si pe suprafete alunecoase sau in timpul intreruperilor de curent neasteptate, reafirmand dedicarea noastra de a oferi o experienta de curatare a geamurilor sigura si fara griji. Cu WINBOT W2 OMNI, siguranta nu este doar o caracteristica; este cea mai mare prioritate a noastra.

 

Manual de utilizare

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip aparatAparat de curatat geamuri
Solutie de curatare (ml)0.06
CuloareAlb
Vezi mai mult