Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Leanpay Plata în rate! Super ușor!
Combina frigorifica Candy Fresco CCE3T620ES, 377 l, Total NoFrost, WiFi, Super Freezing, Usi reversibile, Clasa E, H 200 cm (Argintiu)
Candy Combina frigorifica Candy Fresco CCE3T620ES, 377 l, Total NoFrost, WiFi, Super Freezing, Usi reversibile, Clasa E, H 200 cm (Argintiu)  Tehnologia TOTAL NO FROST  Tehnologia TOTAL NO FROST impiedica formarea stratului de gheata pe peretii din interiorul frigiderului.Acum nu mai pierzi timpul cu decongelarea care inainte era realizata manual.    Tehnologia TOTAL NO FROSTSpre deosebir 4168880
1816.99 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Combina frigorifica Candy Fresco CCE3T620ES, 377 l, Total NoFrost, WiFi, Super Freezing, Usi reversibile, Clasa E, H 200 cm (Argintiu)

CODCCE3T620ES
ID4168880
  • Servicii evoMAG
1.81699 lei
(TVA inclus)
Adaugă la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică?
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.81699 lei
(TVA inclus)
Combina frigorifica Candy Fresco CCE3T620ES, 377 l, Total NoFrost, WiFi, Super Freezing, Usi reversibile, Clasa E, H 200 cm (Argintiu)

Descrierea produsului Combina frigorifica Candy Fresco CCE3T620ES, 377 l, Total NoFrost, WiFi, Super Freezing, Usi reversibile, Clasa E, H 200 cm (Argintiu)

 

Tehnologia TOTAL NO FROST  

Tehnologia TOTAL NO FROST impiedica formarea stratului de gheata pe peretii din interiorul frigiderului.

Acum nu mai pierzi timpul cu decongelarea care inainte era realizata manual.  

  

Tehnologia TOTAL NO FROST

Spre deosebire de tehnologia statica tehnologia NO FROST reduce formarea de mucegai si de bacterii pe alimente cu pana la 94%.

*In imagine avem o comparatie realizata dupa ce am tinut 5 zile alimentele in frigider.

  

Tehnologia TOTAL NO FROST CIRCLE+

 

In combina frigorifica Candy iti poti pastra alimentele proaspete cu 40% mai mult timp, oriunde le depozitezi si asta datorita noii tehnologii TOTAL NO FROST CIRCLE+.

Curentii de aer proiectati pe peretii laterali ai echipamentului frigorific asigura o mai buna conservare si impiedica uscarea alimentelor.

  

Combinele Candy

 

Candy a conceput produse mai inteligente si mai incapatoare, ce ofera capacitate optimizata si controlul temperaturii, multumita, de asemenea, si noii interfete electronice intuitive.

Candy va ofera produse din cele mai bune materiale, cu cele mai delicate finisaje, ergonomice si usor de folosit contribuind astfel la confortul casei dumneavoastra.  

Flexibilitatea maxima a rafturilor iti permite compartimentarea si personalizarea interiorului in diferite moduri alese de tine.

  

Iluminare LED

 

Toate combinele frigorifice Candy sunt echipate cu sistemul de iluminat TOP LED LIGHT. Acesta va permite sa aveti o vizibilitate foarte buna asupra alimentelor depozitate in combina frigorifica. Datorita sursei de lumina, totul in frigider este clar vizibil chiar si atunci cand bucataria este intunecata noaptea.

  

Panoul de control

Iti poti seta foarte usor temperatura dorita. Panoul de comanda pozitionat in partea de sus iti permite un control simplu si intuitiv al frigiderului.

  

CAPACITATE frigider

 

Frigiderul are o capacitate de 258 L. 

Cele 5 rafturi de sticla din care 4 reglabile iti asigura un spatiu suficient pentru depozitarea unui volum mare de alimente si  posibilitatea sa-ti compartimentezi interiorul dupa propriile tale preferinte.

 

Autonomia in cazul unei pene de curent: 10 h

 

  

Functia SUPER COOLING

 

Cu functia SUPER COOLING accelerezi procesul de racire: in acest fel produsele sunt racite mult mai rapid, fapt ce duce la pastrarea proprietatilor acestora un timp mai indelungat, reducand la maxim riscul posibil de alterare.

  

Cutie COOL BOX

 

Noua cutie COOL BOX, transparenta, pentru fructe si legume este mai incapatoare si mai ergonomica datorita noului maner incorporat si maximizarii capacitatii interioare. Pastrezi mai mult timp in frigider produse proaspete.

  

Rafturi din STICLA

Rafturile din sticla transparenta din interiorul frigiderului sunt foarte usor de curatat.

Sunt foarte rezistente si permit depozitarea unor produse cu greutate ridicata (oala cu mancare, tava, pepene, etc)

Finisajul si atentia la detalii iti ofera un aspect modern.

  

RAFTURI pe usa

Cele 3 rafturi FLEXIBILE din plastic transparent iti permit sa modifici asezarea lor. Iti poti alege singur, dupa cum preferi, unde sa fie amplasate pe usa frigiderului.

Astfel poti depozita diverse alimente, pe cele 3 rafturi flexibile si pe cele 2 rafturi fixe, in cea mai mare siguranta.

  

APLICATIA hOn – Conectivitate Wi-Fi

Cum sa utilizezi frigiderul la capacitate maxima? Descarca aplicatia hOn si conecteaza-te la frigiderul tau. Acum poti poti gestiona combina frigorifica direct de pe telefonul mobil.

Beneficiezi de functia de inventariere care te ajuta sa stii pana la ce data poti consuma alimentele si iti poti crea o lista virtuala de cumparaturi pentru urmatorul drum de aprovizionare.

  

APLICATIA hOn – Pastrezi alimentele in cel mai bun loc!

Prin aplicatia hOn poti obtine sfaturi despre locul ideal de depozitare al fiecarui tip de aliment sau al mancarii astfel incat alimentele vor fi pastrate in conditii perfecte, iar tu vei beneficia de folosirea spatiului la capacitatea maxima.

 

  

CAPACITATE CONGELATOR

Congelatorul are o capacitate de 119 L. 

Cele 3 cutii ale congelatorului iti permit congelarea si pastrarea alimentelor de diverse volume. 

Capacitatea de congelare este de 6kg/ 24h.

  

Functie Super Freezing

Cu functia SUPER FREEZING accelerezi procesul de congelare al alimentelor proaspete si protejezi alimentele deja depozitate impotriva incalzirii nedorite.

 

Atentie:

•Functia poate fi activata/dezactivata numai prin selectarea acesteia din aplicatia hOn!

•Nu exista nici o indicatie a functiei pe panoul de control

•Se opreste in mod automat dupa 30 de ore.

  

Manere incorporate

Combina frigorifica CCE3T620EW are manere incorporate pentru un acces facil care completeaza ideal design-ul modern al noilor produse Candy si este prevazuta cu garnituri antimucegai.

 

Usile reversibile permit amplasarea combinei frigorifice in orice spatiu.

 

  

Modul ECO

Activeaza MODUL ECO de functionare pentru a optimiza performanta combinei frigorifice: Temperatura va fi setata in mod automat la 5°C in frigider si – 18° C in compartimentul congelatorului.

Atentie:

•Functia poate fi activata numai prin selectarea acesteia din aplicatia hOn!

•Nu exista nici o indicatie a functiei pe panoul de control

•Se opreste din aplicatie sau cand alegi o alta setare din panoul de comenzi.

Cel mai bun raport intre perfomanta maxima si consumul minim de energie!

  

Haier Tech Factory

Dotata cu linii de productie de ultima generatie, fabrica pe care grupul Haier a construit-o in localitatea Aricestii Rahtivani din jud. Prahova a inceput sa produca, pentru piata europeana, primele combine frigorifice in anul 2021.

Punem accentul pe calitatea produsului final!

 

Pe langa fabrica din Romania, Haier detine peste 120 unitati de productie in tari precum Franta, Italia, China si Turcia.

 

  

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsCombina frigorifica
IncorporabilNu
Clasa de eficienta energeticaE
Consum energetic264 kWh/an
Dozator apaNu
Dozator gheataNu
Clasa climaticaST
Autonomie fara curent10 ore
Volum net total (l)377
FrigiderVolum net frigider (l)258
Sistem de racire frigiderNo Frost
Proces de dezghetareAutomat
Iluminare interioaraLED
Rafturi frigider4
Material rafturiSticla securizata
Compartimente legume/fructe1
Rafturi usa4
Suport pentru ouaDa
Suport pentru sticleCompartiment sticle pe usa
CongelatorVolum net congelator (l)119
Sistem de racire congelatorNo Frost
Proces de dezghetareAutomat
Capacitate de congelare (kg/24 h)6
Compartimente congelator3
Functii si tehnologiiFunctie super-racireDa
Reglare electronica a temperaturiiDa
Caracteristici fiziceCuloareArgintiu
Nivel de zgomot38 dB
Usi reversibileDa
Latime (mm)597
Inaltime (mm)2000
Adancime (mm)658
Greutate (kg)69
Greutate bruta (kg)71.8
Vezi mai mult