Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Leanpay Plata în rate! Super ușor!
Combina frigorifica Liebherr CBNa 572i, 360 l, No Frost, BioFresh, DuoCooling, Interior Fit, Clasa A, H 201.5 cm, Alb
Liebherr Combina frigorifica Liebherr CBNa 572i, 360 l, No Frost, BioFresh, DuoCooling, Interior Fit, Clasa A, H 201.5 cm, Alb Combina frigorifica Liebherr CBNa 572i, 360 l, No Frost, BioFresh, DuoCooling, Interior Fit, Clasa A, H 201.5 cm, Alb  Fructe & legume mereu proaspeteSalata crocanta sau capsuni: Cele mai sensibile produse alimentare merita un loc special, pentru a 4168085
8199.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Combina frigorifica Liebherr CBNa 572i, 360 l, No Frost, BioFresh, DuoCooling, Interior Fit, Clasa A, H 201.5 cm, Alb

CODCBNa 572i
ID4168085
  • Servicii evoMAG
8.19999 lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică?
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
8.19999 lei
(TVA inclus)
Combina frigorifica Liebherr CBNa 572i, 360 l, No Frost, BioFresh, DuoCooling, Interior Fit, Clasa A, H 201.5 cm, Alb

Descrierea produsului Combina frigorifica Liebherr CBNa 572i, 360 l, No Frost, BioFresh, DuoCooling, Interior Fit, Clasa A, H 201.5 cm, Alb

Combina frigorifica Liebherr CBNa 572i, 360 l, No Frost, BioFresh, DuoCooling, Interior Fit, Clasa A, H 201.5 cm, Alb

 

 

Fructe & legume mereu proaspete

Salata crocanta sau capsuni: Cele mai sensibile produse alimentare merita un loc special, pentru a ramane proaspete: BioFresh-Safes. In „Fructe & legume mereu proaspete“ este temperatura aproape de 0 °C. In combinatie cu umiditatea aerului predominanta de acolo, datorita inchiderii etanse, fructele si legumele neambalate se simt deosebit de bine. Nu trebuie sa setati nimic.

  

NoFrost

Cand deschideti compartimentul congelatorului, doriti sa vedeti produse alimentare congelate – dar in niciun caz gheata si condens. NoFrost protejeaza spatiul de congelare de inghet nedorit, care consuma multa energie si este uneori costisitoare. NoFrost inseamna: Gata cu decongelarea laborioasa si consumatoare de timp a compartimentului congelatorului, mai mult timp pentru alte lucruri – economisirea banilor.

  

DuoCooling

DuoCooling datorita celor doua circuite separate ale agentului frigorigen se asigura ca nu o sa aiba loc schimb de aer intre frigider si congelator. Produsele alimentare nu se usuca si nu se transmite mirosul. Cu alte cuvinte: aruncati mai putin, cumparati mai rar, dar economisiti si savurati mai mult.

  

SmartDeviceBox integrat

Aparatul dumneavoastra Liebherr se afla in bucatarie – dar daca doriti, acesta poate intra oricand pe internet: SmartDeviceBox-ul integrat deschide poarta pentru toate avantajele Smart Home. Cuplati simplu, porniti si conectati aparatul dumneavoastra Liebherr prin WLAN cu reteaua.

  

Sertar Meat & Dairy

Doriti sa ramana proaspat pe cat posibil de mult fileul delicat de vitel sau laptele proaspat? Acest lucru este asigurat de sertarul BioFresh: In sertar „Meat & Dairy“ predomina o temperatura aproape de 0 °C – conditii ideale de depozitare si pentru cele mai sensibile produse alimentare. Si cel mai bine: Totul este setat din fabricatie perfect pentru folosirea imediata - pentru prospetime indelungata.

  

White

Simplu, clasic, de inalta calitate: Cu suprafata sa vopsita intr-un alb stralucitor, aparatul Liebherr se potriveste deosebit de bine intr-un ambient transparent, ramanand, dincolo de tendinte si mode, atemporal, frumos si functional. Suprafata alba este robusta si usor de curatat. Pentru ca aparatul dumneavoastra Liebherr sa ramana timp de multi ani la fel de frumos ca acum.

  

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsCombina frigorifica
IncorporabilNu
Clasa de eficienta energeticaA
Consum energetic116 kWh/an
Dozator apaNu
Dozator gheataNu
Clasa climaticaSN-T
Autonomie fara curent20 ore
Volum net total (l)360
FrigiderVolum net frigider (l)258
Sistem de racire frigiderNo Frost
Proces de dezghetareAutomat
Iluminare interioaraLED
Rafturi frigider3
Material rafturiSticla
Compartimente specialePentru oua
Compartimente legume/fructe2
Rafturi usa3
Suport pentru ouaDa
Suport pentru sticleDa
CongelatorVolum net congelator (l)103
Sistem de racire congelatorNo Frost
Proces de dezghetareAutomat
Capacitate de congelare (kg/24 h)10
Compartimente congelator3
Caracteristici fiziceCuloareAlb
AccesoriiSuport pentru sticle
Suport pentru oua
Nivel de zgomot34 dB
Usi reversibileDa
Latime (mm)597
Inaltime (mm)2015
Adancime (mm)675
Dimensiune pachet (mm)2087 615 x 767
Greutate (kg)87.5
Greutate bruta (kg)93
Vezi mai mult