Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Leanpay Plata în rate! Super ușor!
Cuptor incorporabil Studio Casa Dolce Vita Rustic FEDV60NERO, Electric, 56 l, 6 functii, Grill, Ventilator, Clasa A (Negru)
Studio casa Cuptor incorporabil Studio Casa Dolce Vita Rustic FEDV60NERO, Electric, 56 l, 6 functii, Grill, Ventilator, Clasa A (Negru) Cuptor Electric Incorporabil , Studio Casa Dolce Vita Rustic, FEDV60NERO, 56L, Clasa energetica A, 6 functii, Grill, Ventilator Bucură-te de o bucătărie rustică fermecătoare și funcțională cu ajutorul cuptorului electric incorporabil rustic DO 3793213
1276.99 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Cuptor incorporabil Studio Casa Dolce Vita Rustic FEDV60NERO, Electric, 56 l, 6 functii, Grill, Ventilator, Clasa A (Negru)

CODFEDV60NERO
ID3793213
  • Servicii evoMAG
1.27699 lei
(TVA inclus)
Adaugă la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică?
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.27699 lei
(TVA inclus)
Cuptor incorporabil Studio Casa Dolce Vita Rustic FEDV60NERO, Electric, 56 l, 6 functii, Grill, Ventilator, Clasa A (Negru)

Descrierea produsului Cuptor incorporabil Studio Casa Dolce Vita Rustic FEDV60NERO, Electric, 56 l, 6 functii, Grill, Ventilator, Clasa A (Negru)

Cuptor Electric Incorporabil , Studio Casa Dolce Vita Rustic, FEDV60NERO, 56L, Clasa energetica A, 6 functii, Grill, Ventilator
Bucură-te de o bucătărie rustică fermecătoare și funcțională cu ajutorul cuptorului electric incorporabil rustic DOLCE VITA
 
 
 
Transformă-ți bucătăria într-un spațiu plin de inspirație culinară cu ajutorul cuptorului rustic DOLCE VITA  echipat cu 6 funcții avansate și un design autentic. Acest cuptor te va ajuta să prepari mâncăruri delicioase și sănătoase cu o ușurință uimitoare. Este un cuptor multifuncțional cu capacitatea de 56 L, ce atinge temperatura maximă de 240°C, clasă energetică A și funcții care te vor ajuta în prepararea alimentelor.
 
 
 
 
 
 
Ventilație de coacere
 
Datorită ventilației, cuptorul menține temperatura constantă și o distribuie uniform, astfel încât nu va mai fi nevoie să întorci preparatele în cuptor.
 
 
Grill
 
Funcția grill asigură o căldură intensă provenită de la un element superior din cuptor. Această căldură directă rumenește rapid suprafața alimentelor, oferind un aspect apetisant și o aromă deosebită. Te bucuri de fripturi, pui, pește sau legume cu o crustă rumenită aurie, exact ca la restaurant. În plus, gătitul la grill permite scurgerea excesului de grăsime din carne, oferind o alternativă mai sănătoasă la prăjire.
 
 
 
Cu ajutorul unui cuptor electric cu funcție de grill, poți crea preparate delicioase, rumenite perfect, aducând un plus de savoare și diversitate bucătăriei tale!
 
 
 
Design autentic cu materiale premium
 
Finisajele rafinate și detaliile atent lucrate oferă un aer vintage deosebit bucătăriei tale. Fabricat din materiale de înaltă calitate, cuptorul este extrem de durabil și rezistent în timp.
 
 
 
Performanță impecabilă și versatilitate
 
Dotat cu rezistență inferioară și ventilator, cuptorul te ajută să prepari cu ușurință o varietate de mâncăruri delicioase. Grillul oferă o rumenire intensă, ventilatorul distribuie uniform căldura, iar coacerea inferioară asigură o gătire perfectă a alimentelor.
 
 
 
Gătire rapidă și uniformă cu rezultate impecabile
 
Bucură-te de preparate delicioase gătite rapid și perfect, datorită distribuției eficiente a căldurii. Obține o rumenire perfectă a legumelor, cărnii sau peștelui cu ajutorul funcției grill.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip alimentareElectric
Capacitate (l)56
Clasa de eficienta energeticaA
Control cuptorMecanic
TimerDa
GrillDa
Numar functii6
VentilatorDa
Tip cuptorCuptor standard
Functii si programeIluminare interioaraDa
Functie decongelareDa
Alte functiiSistem usa rece
Incalzire inferioara
Incalzire superioara
Caracteristici tehniceMaterial usaSticla
CuloareNegru
Latime (mm)560
Inaltime (mm)595
Adancime (mm)560
Greutate (kg)33
Dimensiuni (cm)56 x 56 x 59.5
Greutate bruta (kg)37
Accesorii1 x Tava de gatit
1 x Gratar
Vezi mai mult