Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Leanpay Plata în rate! Super ușor!
Drona DJI Mini 3 PRO (no RC), 48MP, 4K60, GPS, Bluetooth, Wi-Fi, 16 m/s (Alb)
Dji Drona DJI Mini 3 PRO (no RC), 48MP, 4K60, GPS, Bluetooth, Wi-Fi, 16 m/s (Alb) DJI Mini 3 Pro Drona DJI Mini 3 PRO (no RC), 48MP, 4K60  Remarcabil MiniDJI Mini 3 Pro de dimensiuni mini si mega-capabile este la fel de puternic pe cat este portabil. Cu o greutate mai mica de 249 g si cu functii de siguranta imbunatatite, nu este doar prietenos cu 4121372
3065.99 Out of stock

Drona DJI Mini 3 PRO (no RC), 48MP, 4K60, GPS, Bluetooth, Wi-Fi, 16 m/s (Alb)

CODCP.MA.00000485.01
ID4121372
3.06599 lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică?
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
3.06599 lei
(TVA inclus)
Drona DJI Mini 3 PRO (no RC), 48MP, 4K60, GPS, Bluetooth, Wi-Fi, 16 m/s (Alb)

Descrierea produsului Drona DJI Mini 3 PRO (no RC), 48MP, 4K60, GPS, Bluetooth, Wi-Fi, 16 m/s (Alb)

Drona DJI Mini 3 PRO (no RC), 48MP, 4K60 

DJI - Official Website

 

Remarcabil Mini

DJI Mini 3 Pro de dimensiuni mini si mega-capabile este la fel de puternic pe cat este portabil. Cu o greutate mai mica de 249 g si cu functii de siguranta imbunatatite, nu este doar prietenos cu reglementarile, ci este si cel mai sigur din seria sa. Cu un senzor de 1/1,3 inchi si functii de top, redefineste ce inseamna sa zbori cu Mini.

Plin de performanta

Mini 3 Pro are un aspect complet nou, care este optimizat pentru a profita mai mult de fiecare zbor. Cu elice mai mari, o inclinare aerodinamica a corpului si un sistem puternic de detectare a obstacolelor, designul rationalizat permite cresterea timpului de zbor si a sigurantei.

 

Gimbalul reimaginat ofera o gama mai larga de rotatie pentru fotografii cu unghi mic si fotografiere verticala adevarata, permitand oportunitati creative nesfarsite. Fiecare aspect al acestui lifting a fost atent luat in considerare pentru a duce Mini la inaltimi nemaivazute pana acum.

 

 

Indoiti si mergeti

Pentru creatorii aflati in miscare, utilizarea fara probleme este cheia. Cu o greutate mai mica de 249 g, Mini 3 Pro nu necesita inregistrare in majoritatea tarilor si regiunilor. Designul pliabil si compact il face, de asemenea, usor de transportat cu tine in urmatoarea drumetie, in ziua de plaja sau in weekend-ul improvizat. Fiti gata sa captati imagini uluitoare atunci cand va vine inspiratia.

 

 

Sweet Air Time

Surprindeti si explorati mai mult din imprejurimile dvs. cu o durata de zbor extinsa de pana la 34 de minute. Bateria inteligenta de zbor a DJI Mini 3 Pro este ultra-usoara si are suficienta putere pentru a acoperi nevoile dvs. de fotografiere aeriana.

 

 

Zboara ziua

Zboara noaptea

Surprindeti subtilitatea luminii si a umbrelor in timp ce plecati intr-o excursie de o zi.

Filmati cu claritate si mai putin zgomot pe masura ce se lasa seara.

Savurati momentul, ramaneti fidel procesului dvs. creativ si aveti incredere in Mini 3 Pro pentru a va surprinde lumea.

 

 

DJI Mini 3 Pro este remarcabil intr-o gama larga de conditii de iluminare, asa ca puteti fi intotdeauna gata sa creati. Senzorul CMOS de 1/1,3 inch are ISO nativ dublu si accepta iesirea directa a inregistrarilor HDR. Fiecare imagine este imbogatita cu o gama dinamica mai mare pentru a dezvalui mai multe detalii in lumini si umbre.

 

 

Bucurati-va de standarde exceptionale de fotografie aeriana cu pixeli mai mari de 2,4 μm si un raport de deschidere de f/1,7. Cu mai multa lumina disponibila, imaginile dvs. vor aparea realiste chiar si in scenele cu lumina scazuta.

 

Fotografie Aeriana

Efectuat corect

Du-ti continutul la nivelul urmator cu videoclipuri uimitoare 4K HDR si fotografii RAW de 48MP. Minunati-va de claritatea bogata a fiecarei imagini, chiar si atunci cand mariti. Sau incetiniti lucrurile pe masura ce lumea devine agitata cu videoclipuri dramatice cu incetinitorul de 1080p/120fps.

 

 

Video 1080p/120 fps

 

 

Fotografie de 48 MP

 

 

Video 4K/60fps

 

 

Culoare in afara liniilor

Modul D-Cinelike Color ofera mai multe informatii vizuale, oferindu-va posibilitati de culoare mai bogate si mai multa flexibilitate la editare.

 

 

Liniste sufleteasca in timp ce zbori

Zboara cu incredere in timp ce navighezi pe cer. DJI Mini 3 Pro este complet actualizat pentru a sprijini detectarea activa a obstacolelor si transmisia video stabila.

 

DJI Mini 3 Pro este cel mai sigur Mini de pana acum. Echipat cu senzori cu viziune duala inainte, inapoi si in jos si cu un design complet nou de aeronava, ofera o raza de detectare mai larga si o siguranta sporita.

 

 

APAS 4.0

Sistemele avansate de asistenta pentru pilot (APAS 4.0) detecteaza in timp real obiectele din calea de zbor a aeronavei. Acest lucru permite DJI Mini 3 Pro sa evite obstacolele, chiar si in medii complicate.

 

 

Limpede si stabila de la oras la vale

DJI Mini 3 Pro se mandreste cu un sistem de transmisie video de varf in DJI O3.

Acesta asigura un flux live de 1080p/30fps la distante de pana la 12 km. De la privelisti ale orasului pana la aventuri in aer liber, zburati intotdeauna cu un flux live clar si de incredere.

 

Demn de impartasire instantaneu

Capturati continut de neuitat si impartasiti-va instantaneu aventura din mers. DJI Mini 3 Pro ofera o gama larga de functii inteligente, astfel incat sa puteti adauga momente de spectacol si fler creativ oricarui videoclip.

 

Fotografiere verticala adevarata

 

 

Comutati rapid intre peisaj si portret intr-o singura atingere. Gimbalul reproiectat al camerei se roteste la 90°, astfel incat nu trebuie sa faceti compromisuri la calitatea imaginii. True Vertical Shooting va ofera fotografii detaliate, gata instantaneu pentru retelele sociale.

 

 

 

MasterShots

MasterShots este un adevarat schimbator de joc pentru orice fotograf aerian incepator. Pur si simplu selectati subiectul, iar Mini 3 Pro va executa o secventa de manevre profesionale, generand ulterior un scurt videoclip cinematografic. Exista un motiv bun pentru care acesta este un favorit al fanilor.

 

 

FocusTrack

Gasiti modalitati creative de a va urmari subiectul cu FocusTrack. Suita include ActiveTrack 4.0, Spotlight 2.0 si Point of Interest 3.0, trei instrumente puternice de povestire.

 

Accelereaza timpul cu doar cateva atingeri, creand un videoclip impresionant hiperlapse sau timelapse. Capteaza traficul in miscare sau nori ondulatori si injecteaza un pic de drama in videoclipurile tale.

 

 

Zoom digital

Apropiati-va de subiect cu zoom digital 4x. Acest lucru va permite sa capturati scene fara a le deranja si sa cautati fotografii de la distanta.

 

Panorama

Surprindeti vastitatea oricarui peisaj cu fotografii panoramice cu unghi larg, 180°, verticala si sfera.

 

Unghi larg

 

 

Transfer rapid

Gata instantaneu pentru a va partaja creatiile, Mini 3 Pro accepta descarcari Wi-Fi de mare viteza de pana la 25 Mbps.

 

Detalii tehnice

Specificatii DronaModelMini 3 Pro
CameraDa
Distanta de operare18 km
Viteza16 m/s
Durata de zbor (min)34
ConectivitateBluetooth USB Wi-Fi GPS
GPSGPS/GLONASS
SenzoriAltitudine
Rezolutie videoFull HD UHD 4K 2.7K
Rezolutie foto48MP
Format pozeJPEG RAW
Format videoMP4 MOV
SenzorCMOS
AcumulatorLi-Polimer 2453 mAh
CuloareAlb
Sistem de operare compatibilAndroid; iOS.
Continutul pachetului1 x Drona 4 x Elice 1 x Surubelnita 1 x Cablu USB 1 x Protectie camera 6 x Surub 1 x Acumulator
Greutate (Kg)0.249
Vezi mai mult