Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Leanpay Plata în rate! Super ușor!
Router Wireless ASUS RT-N19, 600 Mbps, 4 x Antene extrene (Negru)
Asus Router Wireless ASUS RT-N19, 600 Mbps, 4 x Antene extrene (Negru) Wi-Fi combinat super-rapid   RT-N19 poate oferi performante wireless de mare viteza. In banda de 2,4 GHz, este de 2 ori mai rapid decat router-ele wireless generice N300, atingand 600 Mbps.   Optimizat pentru jocuri online si streaming HD 3803854
147.99 Out of stock

Router Wireless ASUS RT-N19, 600 Mbps, 4 x Antene extrene (Negru)

CODRT-N19
ID3803854
14799 lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică?
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
14799 lei
(TVA inclus)
Router Wireless ASUS RT-N19, 600 Mbps, 4 x Antene extrene (Negru)

Descrierea produsului Router Wireless ASUS RT-N19, 600 Mbps, 4 x Antene extrene (Negru)

Wi-Fi combinat super-rapid
 
RT-N19 poate oferi performante wireless de mare viteza. In banda de 2,4 GHz, este de 2 ori mai rapid decat router-ele wireless generice N300, atingand 600 Mbps.
 
Optimizat pentru jocuri online si streaming HD
 
ASUS QoS asigura latimea de banda la intrare si la iesire, atat pentru conexiunile cu fir, cat si pentru cele fara fir. Poti defini jocurile online si streaming-ul HD drept activitatile prioritare in retea, ceea ce va elimina toate problemele generate de latente.
 
 
Performanta incredibila cu control incredibil!
 
Routerul wireless de mare putere ASUS RT-N19 livreaza o performanta si o arie de acoperire incredibile. Cu interfata ASUSWRT, poti seta rapid reteaua, poti personaliza accesul utilizatorilor si poti monitoriza puterea semnalului.
 
 
Aplicatia ASUS Router iti controleaza reteaua de oriunde
 
In viata ta din ce in ce mai mobila, a avea control asupra retelei prin intermediul unei aplicatii mobile este mai important decat oricand. Noua aplicatie ASUS Router este construita de la bun inceput pentru a fi atat intuitiva, cat si robusta, permitandu-ti sa setezi routerul, sa administrezi traficul din retea, sa diagnostichezi problemele conexiunilor si chiar sa actualizezi firmware-ul, totul fara sa fie nevoie sa pornesti un PC.
 
 
Acoperire Wi-Fi imbunatatita
 
Cele patru antene externe de mare performanta instalate pe RT-N19 imbunatatesc acoperirea Wi-Fi si performantele multi-dispozitiv din casa ta.
 
 
Concentreaza-te pe familie
 
Tine-ti copiii in siguranta cand exploreaza internetul. Toate functiile de administrare de care ai nevoie sunt intr-un singur loc si interfata intuitiva face super usoara vizualizarea si aplicarea setarilor de securitate pentru toate dispozitivele membrilor individuali ai familiei tale.
 
Server VPN activat
 
Instaleaza usor un sever VPN pentru a naviga pe internet si pentru a-ti accesa datele printr-o conexiune criptata - oriunde te-ai afla.

Control robust si optimizare cu ASUSWRT
 
Cu interfata de control ASUSWRT, instalarea, monitorizarea si controlul aplicatiilor din retea sunt reunite intr-o singura zona intuitiva. Cu instalare in 30 de secunde, detectie multi-dispozitiv si setari flexibile, ASUSWRT scoate tot ce se poate in materie de performanta de la reteaua ta.
 

Detalii tehnice

SpecificatiiPorturi LAN2 x 10/100 Base-TX (RJ-45)
Porturi WAN1 x 10/100 Base-TX (RJ-45)
WirelessDa (Wireless 802.11b/g/n)
Memorie Flash16 MB
RAM64 MB
Viteza transfer600 Mbps
Frecventa2.4 GHz
Antene4 x Antene Externe
Securitate64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA2-Personal, WPA-Personal, WPA-Enterprise , WPA2-Enterprise , WPS support
Caracteristici fiziceLungime (mm)192
Latime (mm)125
Inaltime (mm)30
Greutate295 g
Alimentare12 V DC, 0.5 A
Vezi mai mult